3 april 2021 - Implementatie fase SWN regeling provincie Zeeland

De SWN heeft inmiddels de benodigde opdracht Wetnb van de provincie Zeeland formeel mogen ontvangen. Met deze opdracht kan SWN beginnen aan het implementatietraject om op kortst mogelijke termijn invulling te geven aan de landelijke SWN regeling in de provincie Zeeland.

SWN heeft als verantwoordelijke rechtspersoon inmiddels alle huidige afhandelaren in de provincie Zeeland voorzien van een nieuwe machtiging, zodat zij hun belangrijke werk kunnen voortzetten tijdens de implementatie fase van de nieuwe regeling.

Samen met de provincie, wegbeheerders en de Politie leggen we momenteel de laatste hand aan het plan van aanpak en implementatieplan van de nieuwe regeling in Zeeland die aansluit op de landelijke regeling. 
Vanwege de goede voorbereiding en afstemming met verantwoordelijke partijen verwachten wij uiterlijk 1 juli a.s. de SWN regeling en uitvoering in Zeeland 24/7 te kunnen uitvoeren.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Samen met de huidige afhandelaren in Zeeland zien we uit naar de succesvolle uitrol in de provincie Zeeland.

Heeft u vragen over dit bericht? U kunt deze richten aan info@wildaanrijding.nl 

| Terug

 

Stichting Wildaanrijdingen Nederland

Hofsemolenweg 8

8171PM Vaassen

info@wildaanrijding.nl

©2024 Stichting Wildaanrijdingen Nederland

Powered by Natuurlijk!